Întinerirea laserului feței: Caracteristici ale procedurii

Întinerirea laserului feței

După 25 de ani, corpul începe să îmbătrânească încet. Astfel, natura este aranjată ca după această marcă de vârstă, colagenul este deja produs slab, ceea ce este responsabil pentru elasticitatea și elasticitatea pielii. Și până la vârsta de 35 de ani, semnele îmbătrânirii devin din ce în ce mai vizibile. Există însă tehnici laser moderne care ajută la reducerea semnificativă a manifestării modificărilor pielii legate de vârstă. Întinerirea feței cu ajutorul unui laser este capabilă să restabilească pielea, să se ridice netede, să -și consolideze tonul, să strângă ovalul feței. Ne vom da seama ce este - întinerirea laser a pielii feței, căreia o astfel de procedură este potrivită și cine nu, ce metode există astăzi și care pot fi consecințele negative pentru pacient.

Cum se întinerește fața folosind un laser

Există diverse metode laser de întinerire a feței, dar toate sunt unite de un principiu general. Fasciculul laser se încadrează exact în anumite zone ale pielii și le încălzește. În timpul sesiunii, straturile superioare ale epidermei sunt eliminate. Efectul de temperatură intensiv al laserului Fracțional CO2 stimulează pielea la producerea de colagen, declanșează mecanismul de regenerare și strânge pielea. Drept urmare, după câteva luni, pacientul vede cum arată întinerirea laserului feței - calitatea pielii crește semnificativ, chipul său devine din ce în ce mai tânăr, pare proaspăt.

Care este laserul pentru întinerire

Metodele de întinerire laser sunt capabile să facă minuni reale cu pielea. Mai mult decât atât, vorbim nu numai despre pielea feței, ci și despre gât, decolteu, partea din spate a mâinilor, spatele, pielea din jurul ochilor. Aceasta este ceea ce dispozitivele laser sunt capabile:
  • Îndepărtarea ridurilor.
  • Eliminarea petelor de pigment senil.
  • Eliminarea vergeturilor pe corp.
  • Eliminarea deficiențelor vasculare.
  • Îngustarea porilor.
  • Dând ton pielii.

Indicații pentru întinerirea laserului feței

Indicațiile pentru întinerirea laserului sunt de obicei estetice, deoarece întinerirea hardware-ului folosind un aparat laser este o tehnologie anti-vârste puternică. Printre ei:
  • Modificări legate de vârstă în derm.
  • Apariția deficiențelor vasculare.
  • Lâna pielii, pierderea tonului și elasticitatea.
  • Tenul inegal.
  • Ten plictisitor.
În ceea ce privește îndepărtarea ridurilor în jurul ochilor, există o singură restricție. Se recomandă efectuarea unei astfel de proceduri de la vârsta de 30 de ani, cu o scădere a elasticității pielii pleoapelor și prezența multor riduri în această zonă.

Contraindicații pentru întinerirea laserului

Contraindicații pentru întinerirea laseruluiExistă o mulțime de contraindicații pentru întinerirea laser a pielii feței, dar nu se găsesc prea des, astfel încât această procedură este potrivită pentru mulți. Printre contraindicații:
  • Oncologie.
  • Perioada de a purta copilul.
  • Perioada de alăptare.
  • Boli cardiovasculare.
  • Boli ale sistemului nervos.
  • Boli asociate cu tulburări de coagulare.
  • Statele depresive.
  • Infecții ale pielii.
  • Herpes într -o etapă activă.
  • Utilizarea fotosensibilizatoarelor.
  • O tendință la formarea de cicatrici.

Rejuvenarea laser nu poate aduce un rezultat?

Rejuvenarea laserului este o metodă fundamentată științific și nu există cazuri care nu aduce un rezultat. În pielea umană există molecule țintă pe care afectează în mod necesar un fascicul laser (hemoglobină, melanină). Și există un colagen, altfel pielea s -ar atârna. Prin urmare, rezultatul influenței laserului este întotdeauna același - în piele începe intenționat fără inflamație microbiană, iar dezvoltarea corpului este producerea de noi elemente de construcție ale pielii (fibre de colagen).

Metode populare de întinerire laser

Metodele de întinerire laser pot fi împărțite în trei grupuri principale:
  • Întinerirea ablației.
  • Fotografie.
  • Elososoolitate.

Caracteristici ale metodelor de protecție a căldurii

Rejuvenarea ablației este o metodă eficientă, dar mai degrabă agresivă de a afecta pielea. Aparatul laser CO2 încălzește pielea la 150 de grade, lichidul intracelular se evaporă rapid și celulele pielii din zona prelucrată sunt arse. În acest caz, începe imediat procesul de regenerare a țesuturilor. Această metodă este recomandată dacă este necesar pentru a elimina cicatricile și ridurile profunde, vergeturile. Pielea se vindecă mult timp și dureros după o astfel de procedură, apare o crustă, ceea ce aduce disconfort pacientului. În anii zero, a apărut un laser CO2 îmbunătățit - fracțional, care procesează mai atent zonele pielii.

Rejuvenarea laserului de câmp - Metoda de ablație blândă

Laserul fracțional CO2 afectează doar zonele specifice ale pielii, astfel încât eficacitatea metodologiei rămâne ridicată, dar procedura este mai puțin dureroasă și traumatică. Razele subțiri formează o grilă laser, un model fracțional rămâne pe piele, dar se vindecă destul de repede. Metoda fracțională este recomandată pentru eliminarea ridurilor, a petelor de pigment, a îngustării porilor, îmbunătățirea tenului slab, a măcinarea laserului.

Metode de fotografie

Metodele de scădere a întineririi laserului includ fotografia, această tehnică implică utilizarea temperaturilor mai scăzute și a razelor laser mai lungi. Fotografia este recomandată de la vârsta de 25 de ani, vă permite să îndepărtați primele riduri, să îngustați porii, să strângeți conturul feței, să eliminați petele de pigment, să dați pielea de elasticitate și aspect proaspăt. Rezultatul procedurii - pielea este moale, elastică, cu o nuanță și naturală. Tipuri de fotografie:
  • Netezi.
  • Rejuvenarea Neodymium.
  • Plegui de carbon.
Unitatea netedă este considerată cea mai blândă metodă modernă, este recomandat să o utilizați de la 25 de ani. Aceasta este o soluție ideală pentru cei care încă nu au nevoie de intervenții hardware serioase, dar deja vreau să încetinesc îmbătrânirea pielii și să -i îmbunătățesc starea. Dispozitivul pentru această procedură combină efectul a două raze laser (Neodymium și Erbium), în timp ce se folosesc valuri de lungimi diferite. Laserul afectează straturile superioare ale epidermei. Rezultatul este pielea netedă, fără riduri mici și „picioare de gâscă”. Tehnologia netedă nu deteriorează pielea și asigură nedurerea procedurii. Tehnologia Neodymium implică utilizarea unui aparat laser Neodymium, fasciculul său pătrunde în straturile adânci ale pielii. Dacă laserul neted pătrunde la o adâncime de 0,4 milimetri, atunci neodimul până la 4 milimetri. După procedură, ovalul feței este tras în sus, pielea dobândește netezime și elasticitate. Cu ajutorul unui laser Neodymium, puteți scăpa de post -acnee, pete de pigment, cicatrici, vase mici. Cojirea cu laser de carbon este o combinație între efectele fasciculului de neodim și gel de carbon. În timpul procedurii, stăpânul se aplică peelingului de gel al pacientului, apoi folosește un aparat laser. Ray explodează particule de carbon (carbon), la rândul său, încălzirea epidermei declanșează procesul de regenerare. Astfel, pielea este curățată de particule keratinizate, poluare. Fața devine proaspătă și întinerită, acneea este eliminată.

Tehnica elos

Tehnologia ELOS se bazează pe o combinație de energie ușoară și curent electric cu mare frecvență. Tehnicile clasice cu laser sunt utilizate de energia ușoară, dar tehnologia ELOS oferă un efect mai profund și, în același timp, scutind. Rezultatul este dezvoltarea elastinei naturale și a colagenului în straturile profunde ale dermului, care este responsabil pentru tinerii pielii. ELOS aparține metodelor sigure de întinerire a feței, deoarece efectul este obținut datorită diferenței de temperatură între „țintă” (melanină sau hemoglobină) și țesuturi. Adică, dispozitivul Elos nu arde epiderma, ci îl vindecă intens. Penerarea profundă a pielii, impulsul îl rănește minim. După mai multe proceduri, pacientul este neteziți ridurile, fața devine mai tânără și mai tonifiată, petele de vârstă, vasele dilatate dispar. Se recomandă utilizarea echipamentelor Elos în rezolvarea problemelor estetice ale bărbaților și femeilor în vârstă de 30 de ani.

Efecte secundare ale întineririi feței cu laser

Consecințele după întinerirea laserului feței se pot manifesta sub forma unor efecte secundare:
  • Roșeața pielii în locul unde a fost prelucrată cu un laser (apare de obicei dacă pacientul are o mulțime de vase pe față situate aproape de epidermă).
  • Edemul pe față (motivul este același vase strâns situate, umflarea durează de obicei până la 3 zile).
  • Cojirea pielii (efectul secundar trece după 1-3 zile, trebuie să hidratați pielea cu cremă).
  • Întunecarea zonei tratate a pielii (poate apărea după decojire și dispare rapid).
  • Hipersensibilitate la piele - o reacție sporită la lumina soarelui, atingerea, schimbările temperaturii aerului (trece după 7 zile).
  • Hiperpigmentarea (reacția celulară la un fascicul laser trece după 4-5 zile).
Toate cele de mai sus sunt efecte secundare „normale”, adică fenomene naturale care trec rapid. Există însă consecințe negative ale întineririi laserului - complicații care pot apărea ocazional după sesiune. De regulă, acest rezultat este o procedură finalizată incorect dacă maestrul nu este suficient de competent sau prezența contraindicațiilor pe care pacientul nu a raportat -o. Consecințele negative includ:
  • Eritemul persanț (apare la persoanele care suferă de rozacee, are loc într -un an cu îngrijire corespunzătoare.
  • Apariția herpesului (apare dacă o persoană este predispusă la herpes, astfel încât medicul recomandă să ia medicamente preventive înainte de procedură).
  • „Marmurarea” feței (apare cu un efect prea profund al fasciculului laser).
  • Apariția unei linii de demarcație (când se observă granița dintre o zonă procesată și neprocesată, se recomandă o procedură suplimentară de măcinare pentru a corecta situația).
  • Exacerbarea erupțiilor cu acnee (apare datorită funcționării crescute a glandelor sebacee, se prescriu terapia antibacteriană).
  • Apariția cicatricilor keloide (apare cu o tendință la pacient la cicatrici țesuturi, necesită un tratament prelungit).
Cu o execuție competentă a unui cosmetolog, efectul întineririi feței cu un laser depășește disconfortul, dar nu există complicații. Specialistul trebuie să configureze corect dispozitivul - setați temperatura necesară, adâncimea de penetrare a fasciculului laser. Setările incorecte pot provoca arderea pielii. În timpul sesiunii, pacientul trebuie să poarte ochelari de protecție - acest lucru va preveni deteriorarea retinei cu un fascicul laser. De asemenea, este foarte important să aflăm dacă clientul are contraindicații pentru procedură și să -i transmită cât de importante sunt aceste informații.